Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Компютърна академия IT STEP

Нашата мисия: качествено образование, изцяло практически насочено, което да даде солидна основа за бъдещите успехи на нашите студенти.

banner
Дизайн Маркетинг Програмиране IT обучение за деца

Програмиране

Дизайн

Бизнес

Маркетинг

IT обучение за деца

КОЛЕЖ

УЧИЛИЩНО ОБРАЗОВАНИЕ

Дизайн Маркетинг Програмиране IT обучение за деца

Програмиране

Дизайн

Бизнес

Маркетинг

IT обучение за деца

КОЛЕЖ

УЧИЛИЩНО ОБРАЗОВАНИЕ

Образование за деца

consult consult

Ние можем да ти помогнем в избора!

Ако имате въпроси относно курсовете или се колебаете кое е най-правилното за вас, оставете своя номер. Ние ще се свържем с вас, за да отговорим на всичките ви въпроси.

Защо да изберете нас?

Компютърна академия IT STEP стартира своята дейност през 1999 година, когато ИТ индустрията тепърва започва да се развива и да набира популярност. Още оттогава подготвяме програмисти, уеб дизайнери и други ИТ специалисти. Днес продължаваме да се развиваме и предоставяме на студентите уменията, от които работодателите и съвременния бизнес се нуждаят – без суха теория. Работодателите се нуждаят от компетентност при решаване на работни проблеми и правилна настройка за осъществяване на бизнес процеси.

Компютърна академия IT STEP стартира своята дейност през 1999 година, когато ИТ индустрията тепърва започва да се развива и да набира популярност. Още оттогава подготвяме програмисти, уеб дизайнери и други ИТ специалисти.

Днес продължаваме да се развиваме и предоставяме на студентите уменията, от които работодателите и съвременния бизнес се нуждаят – без суха теория. Работодателите се нуждаят от компетентност при решаване на работни проблеми и правилна настройка за осъществяване на бизнес процеси.

0

Държави

0

Клонове

0

Студенти

0

Преподаватели

0

Завършили

Защо да изберете нас?

Успехите на нашите възпитаници

Янислав Луков
REDVERTEX
3D Artist
Симеон Димитров
Enetpulse
Junior Backend Developer с Node.js
Тимофей Лавренюк
KeepSolid:
Research and Development Engineer
Алексей Гребенник
Shiftreset
Основател на компания
Покажи още

Прочети повече: 1500 компании

В световен мащаб

Къде работят нашите възпитаници

Често задавани въпроси?

Каква е разликата между делнична и уикенд група?

При делничната група занятията се провеждат два пъти в седмицата, с общ хорариум 4 часа и половина на седмица. Програмата е така разработена, за да може да се съчетава с работа или университет.

Има ли възрастови ограничения при записване за обучение? Трябва ли да имам предишни познания?

При уикенд групата занятията се провеждат един път в седмицата (събота или неделя) с общ хорариум от 4 часа и половина. Програмата е така разработена, за да може да се съчетава с работа или университет.

Какъв документ/сертификат ще получа след завършване?

След завършване ще получите свидетелство за професионална квалификация и международна диплома. Ще имате възможност да получите и сергтификати от нашите партньори Microsoft, Autodesk, Cisco.

Мога ли да използвам компютрите в Академията?

Да, може да използваш компютрите в удобно за теб време, според работния график на Академията.

Какви документи са нужни при записване?

За сключване на договор ще ти бъдат необходими 2 снимки паспортен формат, медицинско, свидетелство за завършено средно образование и такса според формата на обучение и избрания график на плащане.

Може ли да променя графика си на обучение?

Да, възможно е. Стига да има група, в която да може да се включиш.

Може ли да се обучавам онлайн?

При нас може да се обучаваш и изцяло онлайн.

Как да избера подходящия за мен курс?

Ако ти е трудно да вземеш кой е най-подходящият за теб курс, можеш да се свържеш с наш представител, който да ти даде по-детайлна информация спрямо интересите ти.

Ще има ли домашни задания и колко време ще отнема изпълнението им?

Домашните задания са изцяло практически насочени. Те не са задължителни, но са препорачителни, за максимално усвояване на учебния материал.