София, ул. Алабин №58

9-седмично обучение по WordPress за хора с различни възможности: Марлена

Ето какво написа Марлена за обучението на Jamba в партньорство с IT STEP.

„Казвам се Марлена Пенчева и съм безработна. През последните 2 години бях редактор на здравен сайт. Работата ми беше много интересна и реших да усъвършенствам професионалните си умения като се науча и да създавам, а не само да поддържам уебсайтове. Несъгласието на моя работодател да ми даде възможност да надградя постигнатото до момента наложи напускането ми, когато разбрах за безплатното обучение по WordPress за хора с различни възможности, организирано от JAMBA и техните партньори от IT Step Academy и Superhosting.bg.

Курсът е от голямо значение за мен, защото заради специфично увреждане предпочитам да работя от дома си. Дейността в сферата на информационните технологии позволява дистанционна работа и така ще мога рационално и в най-пълна степен да използвам придобитите от това обучение знания за моята бъдеща професионална реализация. Бих искала да изработвам нови сайтове на фирми от малкия бизнес, да обновявам съдържанието им и да включвам нови функционалности, както и да ги популяризирам в социалните мрежи.

Лекторът Александър Александров ни даде основните и най-важни насоки, необходими за създаване на WordPress уебсайт, които впоследствие можем да обогатим в практиката. Залата в IT Step Academy беше напълно оборудвана и комфортна, а хората изключително мили и сърдечни.

Благодаря на всички, които направиха това обучение възможно! Надявам се, че партньорството им ще продължи и с други семинари, които ще помогнат на хора с различни възможности, въпреки техните затруднения да изградят собствена кариера и да бъдат конкурентни на пазара на труда.“


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!