София, ул. Алабин №58

Apple направи подобрения в клавиатурите на Macbook Pro

Apple пусна нов MacBook Pro тази седмица и едно от подобренията, които мнозина фенове на Apple очакваха, е клавиатурата. Apple казва, че тя е по-тиха от последната версия. Ifix създаде тънки, силиконови подложки, които биха могли да подобрят надеждността на клавиатурата.
Това е голяма новина. Потребителите отдавна съобщаваха, че клавиатурата е по-малко надеждна от предишните модели. Има безброй неща, като прах и трохи, които причиняват притискане, замърсяване и оттам водят до проблем при полазването на клавиатурата. 
iFixit изобрети тънък слой гумиран материал, покриващ новия механизъм. Технологията е предназначена да “предотвратява и/или облекчава навлизането на замърсители”.
Според Apple промените в клавиатурата били предназначени да потиснат шума, а не да предпазва от прах. И това има смисъл. Ако Apple проведе събитие и каза: “Поправихме клавиатурите”, това означава, че Apple признава, че нещо не е наред с клавиатурите им. Вместо това Apple проведе събитие и каза: “Направихме клавишите по-тихи”, признавайки, че клавиатурите от миналото са били шумни.

Ролс-Ройс стартира производството на летящи таксита

GPS-ът може да ви проследява, дори ако е изключен

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!