София, ул. Алабин №58

Apple показва новите емотикони в iOS

Червенокоските, супергероите и омарите биха се зарадвали наистина много, ако видят новите емотикони на гиганта в Купъртино.

Компанията разкри 70 от новите си попълнения в пакета “emoji” в понеделник по случай Световния ден на емотикона, който се отбеляза във вторник. Празникът се чества от около 4 години и е посветен на популярните анимирани картинки, които използваме всекидневно в чатовете.

Новите попълнения се очаква да са достъпни за потребителите по-късно тази година в iOS актуализация и включват дори нови прически. Къдрава, червена, сива коса – ако сте “нетипична” личност със сигурност ще ви хареса да се припознаете в нов емотикон.

“Тази актуализация ще даде на потребителите някои от най-често срещаните желания. Червените и къдравите коси бяха с огромно предимство, заради интереса”, каза Джереми Бърг, основател на Емотипедия и създател на Световния ден на емотикона.

Нови реалистични животни също бяха включени в колекцията. Папагал, кенгуру или омар – вече винаги имате възможността да изобразите това, което искате.

Технологиите помагат на децата, но само ако учителите и родителите ги наставляват

7 технологии, които децата ни ще приемат за даденост

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!