София, ул. Алабин №58

Детска фотолаборатория

Във време в което всеки има компютър с камера в джоба си, не би трябвало да се учудваме, че новото поколение ще заснеме много повече неща отколкото предшествениците си. Има ли място за детска фотолаборатория в графика на детето?

 

Детска Фотолаборатория Април 2019 2

Могат ли деца да разберат основните принципи във фотографията?

Не може да се очаква от деца на такава възраст да разберат научно материята. Но всеки се е учудвал колко бързо едно дете може да попие практически умения, дори и без да може да рецитира научна дефиниция.

 

Детска Фотолаборатория Април 2019 3

Практически знания

Няма по-силен мотиватор за учене от това да направиш нещо и да видиш резултата. Точно това правим ние от IT Step с Детска фотолаборатория. В новото ни фотостудио – даваме на децата да опитат да снимат с професионална техника и след това им обясняваме как тя работи. 

 

Какъв потенциал ще се развие у детето Детска фотолаборатория?

  • креативност;

След като разбере дори базисните принципи на осветление, композиция и фокус, това ще отвори погледа му за много нови възможности. Как ще ги комбинира в живота си можем само да гадаем и резултатът пак ще е по-интересен.  

  • самочувствие;

Увереността идва от опита. Едно дете със самочувствие ще учи и търси повече информация само. 

  • естетически усет;

Дребните неща като как светлината влияе на кадъра ще са полезни не само във фотографията, а и в живота. 

 

Резултатът  

Важното на първият опит е да бъде мотивиращ. С един добър резултат с помощ на преподавател, кое дете не би искало да продължи да развива уменията си? 

Детска фотолаборатория

 

Детска фотолаборатория

 

Защо да доверите детето си на нас?

IT Step е единствената международна компютърна академия в България. От 20 години предлагаме цялостно IT образование, вече в 18 държави

Програмата ни Малка Компютърна Академия е в основата на нашия успех с децата. А летните ни лагери предоставят възможности за едно забавна и полезна лятна ваканция. 

През лято 2019 ще имаме модул “Фотолаборатория” като част от летните ни лагери. Вижте повече тук.

Ако търсите възможности за обучение до края на учебната година – вижте нашите 2 курса:


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!