София, ул. Алабин №58

Ето всички устройства, които се очаква Google да обяви на голямото си събитие във вторник

На пресконференция във вторник в Ню Йорк Google ще обяви следващите си устройства с марката Pixel, включително нов смартфон. Ето какво можете да очаквате от Google на събитието.

Това, което със сигурност се знае, е, че Google ще обяви два нови смартфона, Pixel 3 и Pixel 3 XL, които са продължения на миналогодишните Pixel 2 и Pixel 2 XL. През уикенда Engadget откри Pixel 3 XL и откри, че изглежда, че има много нов хардуер и последен модел процесор Snapdragon 845 на Qualcomm. Той също така използва новия софтуер на Google за Android 9.0 Pie. Google обаче може да има нови софтуерни функции, за които ще научим във вторник. Цената също е под въпрос. 

Таблет Google Pixel Slate

 

От Google също се очаква да обяви първия си ChromeOS таблет. ChromeOS е софтуерът, който бюджетни компютри с нисък разход на Chromebook, които се произвеждаха само от две компании – Acer и HP – са продали таблети, които управляват операционната система. Един сайт, наречен MySmartPrice, показа изображения на така наречената Pixel Slate през уикенда и изглежда, че 

ще работи като iPad Pro. Можете да го използвате в режим таблет, когато искате, но можете да го включите и към клавиатура, ако трябва да пишете по-дълго. Изглежда също така поддържа стилус. Миналата година Pixelbook (на снимката по-горе) започна от $ 999, така че Google може да се погрижи да зарадва по-широка аудитория с по-ниска цена тази година.

Smart Display

Партньорите на Google, включително Lenovo, вече продават така наречените интелигентни дисплеи на Google. Устройствата използват Google Асистент и работят като Echo Show на Amazon, като предоставят информация за пътуване, рецепти, време, и всичко останало на интерфейс със сензорен екран. Google не обяви собствения си интелигентен дисплей, но друго изтичане от MySmartPrice предполага, че Google ще представи 7-инчов Home Hub във вторник.

Още

 

Има вероятност Google да представи още неизвестни продукти, но не знаем какво може да са те. Запомнете: Google вече се състезава срещу Amazon, Apple и Facebook. Amazon неотдавна обяви повече от 15 интелигентни продукта по време на пресконференция в Сиатъл. Facebook обяви първия си интелигентен говорител Portal в понеделник, a Apple започна да продава своя интелигентен говорител HomePod по-рано тази година.
Миналата година Google пусна PixelBuds, които не бяха много добри, но може да имат наследник тази година. Също така, Google наскоро погълна компания Nest – „умната“ компания, която прави устройства като камери за сигурност и свързани термостати. Възможно е Google да използва това събитие, за да обяви нови продукти на Nest. И накрая, Google може да въведе нов домашен говорител на Google, за да пробие в дома, който не е актуализиран след две години.

10 причини да станете графичен дизайнер

9 причини да станете мрежов инженер


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!