София, ул. Алабин №58

Instagram удължава продължителността на видеата в платформата

Социалната платформа Instagram обмисля премахването на ограниченията за продължителността на видеоклиповете, като ще позволява на потребителите да публикуват видеоклипове с продължителност от един час.
Новата функция „ще се фокусира върху вертикалното видео“.
Досега Instagram не позволяваше на потребителите да публикуват видеоклипове с продължителност повече от 15-60 секунди в Stories и нюзфийд. Въпреки че плановете подлежат на промяна, ако бъдат приложени, новата функция би позволила повече гъвкавост, когато става дума за продължително съдържание. Тази функция ще доближи Instagram по-близо до YouTube и до Facebook.
Според The ​​Wall Street Journal, компанията „в текущите седмици“ проведе дискусии (със създатели на съдържателни материали и издатели) относно потенциала за създаване на видеоклипове с по-дълга форма.
Instagram, която има над 800 милиона потребители, е обявила по-рано, че ще показва на потребителите колко време прекарват (или губят) на платформата. Тази функция понастоящем е отхвърлена, но компанията потвърди, че наистина работи по потребителски подобрения. 

Как да разберете и изтриете всичко, което Instagram знае за вас
Как да почистите лесно своя смартфон

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!