София, ул. Алабин №58

Искате да намалите размер на изображение през телефона? Ето как

Когато споделяте изображения в социални мрежи, имейли и сайтове за споделяне на снимки, е полезно да имате компресирани изображения, тъй като те ще ви помогнат да спестите известно пространство. Компресирането на изображения очевидно ще влоши качеството на изображението до известна степен, но може да е необходимост, докато качвате изображения на слаби 2G връзки.

Ако търсите програма, с която да компресирате снимките си с цел изпращане или upload, то проверете следните безплатни приложения за Android.

 

Image optimizer

От трите приложения, изброени тук, той предлага два различни режима за компресиране на изображения. Обикновено компресията „смачква“ качеството на изображението (обикновено незабележимо), но значително намалява размера. Поддържа JPEG и PNG формати.

 

Hipix Plus

Когато говорим за компресиране на изображения, всичко, за което мислим, е намаляването на размера на изображението. Това приложение всъщност променя формата на източника до файлов формат hipix, което гарантира, че качеството на изображението се поддържа, но размерът му се намалява. Това е лесна за използване програма, което я прави много user friendly.

 

Reduce photo size

Както подсказва името, това приложение просто има за цел да намали размера на снимките. Освен компресирането на изображенията, той също така ви позволява да изрежете изображения, които също имат добър ефект върху намаляването на размера. Приложението е безплатно и може да се окаже добър избор за удовлетворяване на вашите изисквания.

Търсите компютърна академия, която да ви предложи цялостно обучение по графичен дизайн? Ние сме мястото. Запишете се за безплатна консултация, за да разберете повече.


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!