София, ул. Алабин №58

IT STEP изпрати първия випуск на Малка компютърна академия

На 11 ноември 2018 г. Международна компютърна академия изпрати първия випуск от програмата си “Малка компютърна академия”.

Със заснемане на видеоклип завърши последният час на почти 3-годишното IT обучение на Мечките – така е името на първия випуск на IT STEP, стартирал при първия прием на академията през 2015 г.

В рамките на 3 години децата в Академията изучаваха компютърна графика и дизайн, програмиране, фотография и много други интересни и полезни предмети, които не могат да бъдат изучавани в училище.

Децата имат непринуден интерес към технологиите и това си личи. Дори малчугани на крехка възраст се нуждаят от минимално време, за да се научат да пишат базов код, да придобият представа за концепцията във фотографията или да изучат фундаментите в рисунъка.

В живота на един родител има два особено вълнуващи момента – първият учебен ден в училище и последният. По тази причина IT STEP покани родителите на децата в качеството им на специални гости.

В този ден децата финализираха последния си проект, който публично презентираха пред своите родители, похапнаха вкусна празнична торта и, разбира се, получиха възнаграждение за положения през годините труд – международен диплом за преминатото IT обучение.

Подобно на последния ден в училище, и този в Академията беше изпълнен със смесени чувства както за децата, така и за преподавателите, които изградиха взаимни и сърдечни приятелства.

Още за Малка компютърна академия може да научите тук.


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!