София, ул. Алабин №58

Как да активирате Gmail offline в Chrome

Gmail е един от най-популярните имейл услуги в момента, като милиони абонати го използват за лични и бизнес цели. По-рано не беше възможно да използвате Gmail офлайн, за да четете и създавате съобщения, но сега Google най-сетне пусна опцията за Offline Gmail. Това позволява на потребителите да синхронизират, съставят и четат нови съобщения, дори ако устройството не е свързано към интернет. Тази функция се очаква да повиши производителността на тези потребители, които имат достъп до Gmail в движение или на места, където няма надеждна интернет връзка.
Ако не сте активирали офлайн режима в Gmail досега, тук е указанието стъпка по стъпка, което ще ви помогне да настроите офлайн режима в Gmail, като използвате уеб сайта.

Класически Gmail:
Ако използвате класическия Gmail и не сте го ъпгрейднали до последната версия, трябва да следвате посочените по-долу стъпки, за да използвате Gmail офлайн:
1. Влезте в Chrome Store и изтеглете приложението „Offline Gmail“.
2. Натиснете „Add to Chrome“ и следвайте инструкциите на екрана. След това изберете приложението от списъка с команди за бърз достъп.
3. Натиснете опцията „Allow offline mail“ и след това натиснете „Continue“.
4. Вече имате достъп до Gmail офлайн, като отворите приложението от Chrome Store.
5. Сега трябва да натиснете опцията за настройки в горния десен ъгъл и да зададете колко съобщения искате да изтеглите.
6. Gmail офлайн не е настроен и можете да го използвате за всички основни функции. Но трябва да помните, че имате достъп до приложението Gmail офлайн само в Chrome.
Новият Gmail:
Ако използвате новия Gmail, трябва да изпълните стъпките, посочени по-долу, за да активирате опцията Gmail офлайн:
1. Отворете профила си в Gmail в нов раздел в Chrome.
2. Сега кликнете върху менюто с настройки.
3. В раздела „General“ изберете опцията „Offline“ и я активирайте.
4. Сега трябва да изберете продължителността, за която се нуждаете от офлайн пощата (30, 60 или 90 дни), а също и ако имате нужда от прикачени файлове офлайн.
Можете също така да зададете опцията за съхраняване на съобщенията на вашия компютър за удобен достъп, но тя може да доведе до уязвимост на вашите съобщения. Сега запазете промените и офлайн Gmail е готов за използване.
Как да създаваме самоунищожаващи се имейли в Gmail

Вашият Gmail account е хакнат? Ето как да го възстановите


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!