София, ул. Алабин №58

Как да гледате Instagram stories на своя компютър

Популярното приложение за споделяне на снимки Instagram наскоро стартира своята функция „Stories“, за да се конкурира със Snapchat. Историите по същество са функция, която позволява на потребителите да публикуват снимки и видеоклипове, които автоматично изчезват след 24 часа. Макар че това е добре за хората с мобилни приложения на Instagram, тези от Вас, които използват Instagram на своя компютър, може да сте забелязали, че тази функция все още не се е показвала на уебсайта на Instagram.

Но не се притеснявайте, има лесно решение за това. Ако използвате Google Chrome, лесно можете да преглеждате истории в Instagram през уеб, като използвате просто разширение за браузъра.

Наречено Chrome IG Story, разширението показва историите в Instagram на Вашите приятели, точно както се показват в мобилното приложение. Ето как да използвате Chrome IG Story, за да видите истории на Instagram.

Стъпка 1: Потърсете Chrome IG Story в уеб магазина на Chrome. Когато бъде намеренo, кликнете върху бутона „Add to Chrome“, за да инсталирате разширението.

Стъпка 2: След като го инсталирате, ще видите иконата му.

Стъпка 3: За да тествате Chrome IG Story, отидете на уебсайта на Instagram.com от своя компютър и проверете потребителския си профил. Сега трябва да можете да видите историята на Instagram, която се показва в мобилното Ви приложение.

Стъпка 4: Можете да използвате клавишите със стрелки, за да се придвижвате напред и назад, и натиснете клавиша Esc, за да затворите галерията. Можете също така да кликнете с десния бутон върху иконата на потребител на Instagram, за да изтеглите своята история.

Хубавото е, че не е нужно да плащате нищо за него. Chrome IG Story осигурява безпроблемен начин да активирате функционалността на истории в Instagram в настолното приложение за услугата за споделяне на снимки.

Освен това, заслужава да се отбележи, че въпреки че това Ви позволява да видите историите на Instagram, те не ги означават като „видени“. Така че човекът, който е публикувал историята, няма да знае, че тяхната история е била прегледана или изтеглена.

Ако искате да създавате подобни приложения, които да придобият широка известност, можете да се запишете на безплатна консултация, в която ще Ви разясним как може да стане това.

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!