София, ул. Алабин №58

Как да изключите seen статуса от Facebook Messenger, Whatsapp, iMessage и Twitter

Всекидневно милиони хора изпращат съобщения под формата на текстове, изображения, видеоклипове и аудио бележки. По този начин ние комуникираме с другите и основната цел е тези съобщения да достигнат до адресата и съобщението да бъде прочетено. Но вече всички приложения имат опция, с която може да се види дали съобщението е видяно. Това означава, че веднага щом прочетете писанието на подателя, той знае за това. За да се избегнат тези ситуации, приложенията все пак дадоха на потребителите възможността да изключат функцията. Ето как можете да го направите на почти всички основни уеб сайтове/приложения за социални мрежи.

Facebook Messenger

Тук нещата са „трики“. Приложението не разполага с метод за изключване на функцията „прочетено“, но с един хитър трик може да бъде видяно без отсрещният човек да знае. Всичко, което трябва да направите, е да включите самолетния режим на телефона си и след това да отворите приложението, за да прочетете текста. След това затворете приложението, като го премахнете от отворените приложения, така че messenger да се изключи напълно. Затворете и изключете самолетния режим и изпращачът няма да знае за това, тъй като приложението няма да се синхронизира, докато не го отворите отново.

WhatsApp

Тук нещата са лесни. Можете просто да отворите приложението, да отидете до „Settings“ и да докоснете „Turn off recepies“. Това е. Това обаче няма да ви позволи да видите дали отсрещния човек е чел вашето съобщение или не.

Apple iMessage

За потребителите на Apple iMessage отворете „Settings“ и натиснете “Messages” като изключите опцията за четене. За жалост, не можете да включвате и изключвате тази функция за отделни чат съобщения.

Instagram

Ако искате да изключите seen статуса на Instagram, това не е възможно. Въпреки това, като Facebook Messenger, можете да измамите приложението, като включите самолетния режим и да погледнете съобщенията.

Twitter

В Twitter, тази функция може да бъде изключена за директни съобщения. Трябва да отворите приложението, да натиснете върху снимката на потребителския си профил, за да отворите настройките на профила. В настройките кликнете върху Privacy, последвана от Direct messages и натиснете Turn off read Recepies.

Свързани публикации: Кратка съвременна история на емотиконите

Как хаштагът става толкова популярен


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!