София, ул. Алабин №58

Как да изпращаме големи и тежки файлове по mail

E-mail доставчиците ограничават размера на файловете, които можем да прикачим до 25 MB. Това се превръща в проблем, ако имаме твърде много снимки или видеоклипове за изпращане. Повечето хора преодоляват този проблем, изпращайки файловете поетапно, въпреки че това е досадно както за подателя така и за получателя.

Системите за облачни съхранения са направили задачата по-лесна. Потребителите на Google Диск, SkyDrive на Microsoft и Dropbox могат да споделят файлове, качени на тях, с друг потребител. Така че няма нужда да изпращате десетки e-maili. Можете също да прикачите файл директно от Google Drive в Gmail.

SkyDrive предлага безплатно пространство за съхранение от 7 GB, Google Drive 5GB, а Dropbox 2.5GB, което постепенно става като стимул за използване.

Yahoo наскоро свърза услугата си с Dropbox, за да направи задачата по-проста. Прикачените файлове, получени в Yahoo Mail, могат да бъдат запазени в Dropbox, а файловете в Dropbox могат да бъдат прикачени към Yahoo Mail. Файлове над 25 MB могат също да бъдат прикачени към Yahoo Mail, но изпратени чрез Dropbox.

YouSendIt е друго популярно устройство за облачно съхранение. Потребителите качват снимки и изпращат линка до получателя, който може да кликне върху линка и да изтегли снимките на своя компютър.

Свързани публикации: Как директно да запаметяваме файлове от браузър в услуга за облачно съхранение

Вижте колко способни са децата


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!