София, ул. Алабин №58

Как да изтеглим видео от Facebook

Facebook се превърна в една от най-популярните социални медийни платформи с повече от два милиарда потребители от цял ​​свят и хиляди нови постове всеки ден. Той се използва главно за създаване на нови приятелства, свързване със съществуващи приятели, споделяне на съобщения, видео, снимки и друга полезна информация. Той предлага удобна платформа за потребителите да разширяват своя социален живот. Сайтът се използва и от бизнеса, за да предаде съобщенията си на целевите си клиенти удобно.
Една от най-интересните функции на Facebook е количеството онлайн съдържание, което е на разположение на платформата, включително интересни снимки, видеоклипове и съобщения. Изтеглянето на снимки от Facebook е много лесно, но при изтеглянето на видеоклипове се оказва по-трудно. Ако има определени видеоклипове, които смятате за интересни и искате да изтеглите, но не сте в състояние да го направите, трябва да следвате стъпките, посочени по-долу, за да изтеглите любимите си видеоклипове във Facebook на компютъра си.
Предварителни условия: Трябва да имате настолен компютър със стабилна интернет връзка и Chrome инсталиран на него.
1. Отворете Google Chrome и отидете в магазина за приложения Google Play Store.
2. Тук трябва да потърсите „Facebook Video Downloader“ и да инсталирате разширението на вашия Chrome, като кликнете върху бутона „Add to Chrome“.
3. Ще получите подкана на екрана си, за да потвърдите инсталацията. Кликнете върху бутона „Add“.

4. След като инсталацията приключи, ще можете да видите иконата на Facebook в горния десен ъгъл на екрана на браузъра.
5. Сега влезте в своя Facebook акаунт и изберете видеото, което искате да изтеглите.
6. Пуснете видеоклипа и докато върви, кликнете върху иконата на Facebook във вашия браузър.
7. Това ще отвори малък прозорец и трябва да изберете качеството на видеоклипа, който искате да изтеглите, като например SD или HD, както и да изберете местоположението, което искате да запишете видеото на вашия компютър.
8. Видеото ще бъде изтеглено на вашия компютър и можете да го гледате дори без връзка с интернет по всяко време, когато искате.
Моля, имайте предвид, че не всички видеоклипове от Facebook са достъпни за изтегляне. Зависи от собственика на видеоклипа, ако иска да позволи изтеглянето му. Ако видеоклипът е налице за изтегляне, трябва да можете да видите икона на глобус на страницата, на която е публикуван видеоклипът, в противен случай ще видите икона на заключване, ако видеоклипът не е налице за изтегляне.

Бъг във Facebook прави постовете на 1 милиона потребители публични

Facebook ще пуска платени реклами в Marketplace?

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!