София, ул. Алабин №58

Как да изтриете приложения от Macbook

Ако сте пристрастени към Apple, то вероятно използвате един или повече от гамата им от продукти, като iPhone, iPad и MacBooк. Може би сте забелязали, че процесите на всяко устройство са еднакви. Въпреки че това със сигурност е вярно до голяма степен за iPad и iPhone, MacBook-овете са много различни. Например премахването или изтриването на приложения на iPhone и iPad е относително просто, но на MacBook е малко по-различно. Тук ще ви покажем как да изтривате и премахвате нежеланите приложения в MacBook. Следвайте тези прости стъпки:
Стъпка 1: Отворете Finder;
Стъпка 2: От лявата страна ще видите раздела “Apps”, щракнете върху него;
Стъпка 3: Изберете приложенията, които искате да изтриете;

Стъпка 4: Просто щракнете с десния бутон върху приложението и изберете “Move to trash”. Също така можете да плъзнете приложението в кошчето или алтернативно чрез клавиатурата да използвате “Command + Delete” shortcut;
Стъпка 5: Отидете в кошчето за боклук и кликнете върху опцията Empty recycle bin за пълно премахване на приложението от вашия MacBook.
Така че в тези пет лесни стъпки можете да се освободите от нежеланите приложения, които са били на вашия MacBook. Както споменахме по-рано, процесът е малко по-различен от този на iPhone или iPad. И все пак остава изключително прост.

Няколко функции на Viber, които може би не знаете

Вижте как технологиите навлизат в модната индустрия


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!