София, ул. Алабин №58

Как да прехвърляме файлове на своето Apple устройство без iTunes

По някаква причина съществува странна представа за използването на iTunes. И това не е случайно. Но като изключим това, iTunes е един от най-досадните начини да прехвърлите музика към Вашето Apple устройство.

В момента, в който трябва да прехвърлите нови песни на своя iPhone или iPad, разбирате колко е неприятно. Е, благодарение на технологичния напредък, сега можем да прехвърлим всякакви файлове на тях, без да се налага да използваме iTunes.

Използвайте приложения за стрийминг: За да прибавите нова музика, винаги е по-добре да използвате едно от приложенията за стрийминг на музика. Apple има собствена „Apple Music“ и след като сте се абонирали, Apple Music ще обновява данните често, за да Ви предостави ново съдържание. Ако имате достатъчно място за съхранение на устройството си, можете също да изтегляте песни за слушане офлайн. Имайте предвид, че изтеглените песни ще бъдат достъпни само за слушане офлайн, и няма да можете да ги прехвърлите някъде другаде.

Облачно съхранение: Съхраняването на файлове и данни в iCloud е най-лесният начин да запазите файловете си за достъп. Можете да направите същото и с всичките си музикални файлове. След като ги запазите в Cloud Storage, няма да имате нужда iTunes да копира музикалните файлове в телефона Ви. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си за съхранение и да изтеглите желаните песни.

Външни устройства за съхранение на флаш устройства: Брандове като SanDisk вече имат памети с lightning конектор на единия край и нормален USB тип A от другата. Това ще Ви позволи да свържете едно и също устройство с телефона или компютъра си. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите съвместимото приложение за достъп до устройството на Вашия телефон или таблет. След като копирате файлове на устройството, свържете го с него. След като отворите приложението, ще получите опция за архивиране на файловете на флаш устройството. Но също така ще Ви даде възможност да копирате файловете на устройството в приложението. Тези файлове, ще бъдат съхранени в хранилището на приложението и ще имате достъп до тях по всяко време.

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!