София, ул. Алабин №58

Как да разберете всичко, което Apple знае за вас

Нека просто изкажем голяма благодарност на Facebook. Благодарение на социалната мрежа хората да знаят повече, отколкото преди, за несъприкосновеността на личния си живот. Почти всяка технологична компания, която стои на мястото си, вече дава възможност на потребителите си да знаят какви данни / информация имат за вас. Независимо дали това е Google, Microsoft или дори Apple. В тази публикация ще ви разкрием как да разберете всичко, което Apple знае за вас.

Като компания, Apple винаги е била изключително дискретна относно споделянето на информацията на потребителите си. На своята страница за поверителност компанията дори смело твърди: “Ние вярваме, че сигурността не трябва да бъде за сметка на личната неприкосновеност на личния живот”. Изключително строга е, когато става дума и за достъп до приложения на трети страни. И все пак, базираният в Купертино техенологичен гигант наистина разполага с данни за потребителите си и ето как можете да разберете всичко, което има за вас:

Стъпка 1: Отидете на уеб сайта на Apple и намерете секцията за поверителност;

Стъпка 2: На страницата “Privacy” ще намерите текст “Access to personal informacion”.

Стъпка 3: Там ще видите връзка “Privacy contact form”. Кликнете върху нея.

Стъпка 4: Изберете държавата, в която живеете.

Стъпка 5: След като изберете държавата на пребиваване, ще видите страница, която ще съдържа въпроси за поверителност с падащо меню, за да изберете една от опциите.

Стъпка 6: Изберете „Privacy Issues“.

Стъпка 7: Попълнете подробностите, които Apple ви пита.

Стъпка 8: Apple ще ви изпрати имейл за потвърждение;

Стъпка 9: След като потвърдите, данните ще ви бъдат изпратени в защитен с парола ZIP файл. Apple също ви изпраща паролата в друг имейл. Сега цялата информация, която Apple има за вас, ще бъде достъпна за вас.

Моля, имайте предвид, че може да отнеме няколко дни, докато Apple сподели цялата информация, но ще получите подробности за това.

Apple може да каже “Сбогом” на home бутона

Преди 17 години Стив Джобс променя начина, по който джаджите биват продавани

 

 

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!