София, ул. Алабин №58

Как премина събитието „Как да изкарваме пари от дизайн“ с Дъзи Алиджикова

На 03.09 се проведе безплатно събитие, организирано от Международна компютърна академия IT STEP, посветено на стимула на графичните дизайнери да се развиват професионално. Гост на събитието беше Дъзи Алиджикова, която подробно разказа на пълната зала от графични ентусиасти как могат да изкарват сами своето препитание като фрийланс дизайнери.

В рамките на близо час и половина Дъзи разкри някои от тайните на UPwork – иновативна платформа за самолансиращи се специалисти от различни области, която помага на фрийленсърите да намират свои проекти, работа и конкурентно заплащане.

Дъзи се характеризира като дигитален номад – тя пътува по света, като е обиколила десетки европейски и екзотични дестинации, най-впечатляващата сред които е Бали. Тя обърна внимание дори на стандартите на живот в различните страни с тяхното финансово отражение, като така всеки гост може да си направи сметка къде може да пътува и колко би могло да му струва.

Дъзи разказа за началото на своето професионално развитие и маркира важен момент от него – първите няколко месеца, в които опитът е малък и намирането на работа е най-трудно. Дъзи подчерта, че това е преломен момент, в който не бива да се отказваме.

Друга отправна точка за гостите бяха методите на работа с UPwork – и то до най-малките подробности. От това как да намерим точния проект до това как да задоволим желанията и на най-капризния клиент и, ако той е проблемен, да решим казуса чрез платформата.

В края на събитието всеки един от гостите имаше възможност да зададе личните си въпроси и така да достигне до отговора чрез професионалист, минал по този път.

Въпросите варираха от това кой е най-сигурният финансов посредник при превод на пари в Upwork, до това колко време й е отнело, за да достигне до печалба от 50$ на час.

За финал всеки отнесе със себе си програмата от събитието в хартиен вариант

Искате ли да станете професионален дизайнер, който може да може да си позволи да пътува по света и да работи от едни от най-екзотичните места по света? Тогава имате нужда от обучение по графичен дизайн в IT STEP. Заповядайте на безплатна консултация, за да разберете условията за обучение при нас!

 

 

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!