София, ул. Алабин №58

Как премина срещата HR in IT в IT STEP

На 1 ноември 2018 г. се проведе отворена среща на хора от IT бранша, която имаше за цел да „свери часовниците“ на присъстващите и да обмени натрупания опит между тях.

Водеща фигура на събитието нямаше, тъй като срещата се проведе подобно на дискусия и брейнсторминг и разискваше начините, по които компаниите биват управлявани, какъв е техният механизъм и кой би бил най-добре работещият.

Всички присъстващи в залата се представиха и споделиха своя предходен и настоящ опит за начините, по които HR функционира в сферата на IT.

Сред присъстващите се открояваха служители на малки и големи български и чуждестранни компании, бивши IT мениджъри и изпълнителни директори.

В рамките на близо 2 часа всеки успя да достигне до отговорите на своите въпроси, тъй като всеки държеше „малко парченце“ от пъзела.

Една от фундаменталните теми, основна за дискусията, беше балансът между личен и професионален живот, социалният комфорт в компанията и начините, по които служителите биват стимулирани да дават всичко от себе си, за да върви компанията напред.

Как премина събитието „Пробен урок и среща с алумни Мрежови технологии и киберсигурност“
Как премина събитието „Пробен урок и среща с алумни Компютърна графика и дизайн“

 

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!