София, ул. Алабин №58

Какво да очакваме от събитието на Apple днес

Фантастичните функции на iPhone X може скоро да преминат към останалата част от смартфоните на Apple.
Главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук се очаква да обяви нова група iPhone Xs в сряда в театъра „Стив Джобс“ в Купертино, Калифорния. Компанията ще
оповести най-новата версия на своя iPhone всяка есен преди сезона на празничните пазари.
Ето какво можете да очаквате от събитието в сряда.

Актуализиран iPhone Xs


Флагманът на Apple iPhone X може да получи незначителен ъпгрейд тази година, но компанията вероятно ще разшири основните елементи в дизайна на телефони с имена, които звучат като объркващи размери на дрехите.
Очаква се да премахне физическия home бутон и сензора за пръстови отпечатъци на новите айфони.
Според съобщения от Bloomberg и 9to5Mac, които твърдят, че са получили изтекли снимки на новите устройства, актуализираният модел на Apple ще се нарича iPhone XS. Устройството би могло да изглежда като предшественика си, но включва някои подобрения, като по-бърз процесор и актуализирана камера.
Компанията може също така да представи по-голям вариант: 6,8-инчовото устройство, което 9to5Mac предвижда, че ще бъде наречено iPhone XS Max, като убива преди това използваното „Plus“ етикетиране.
За потребителите, които се интересуват от бюджета, Apple се очаква да донесе някои от характеристиките на Iphone X на своите телефони с по-ниска цена, както и нови цветове. 6.1-инчовият iPhone също ще има екран Face ID функциятa, заменяща сензора за пръстови отпечатъци.
Експертите смятат, че тези функции ще повишат цената на новата линия на iPhone.
„Не очаквайте главозамайващи нови функции, а преоразмеряване на iPhone X, което ще позволи на Apple да увеличи общата продажна цена на своята смартфони“, каза анализаторът на Forrester Thomas Husson.
Докато пазарът на смартфони от висок клас няма много място за драстично увеличение на обема на продажбите – в края на краищата съществуващият iPhone X е 999 долара. Apple може да запази своя пазарен дял и да вдигне средната продажна цена на iPhone, казва Хюсън. Едно iPhone XS Plus вероятно ще струва още повече.

Apple watch


Apple Watch е на 3 години и е готов за освежаване. Вероятно ще видим нов хардуерен дизайн, но според снимките, получени от 9to5Mac, няма да е съвсем различен. Новите модели вероятно ще продължат да работят със съществуващите аксесоари.
Анализаторът Минг-Чи Куо прогнозира, че часовниците ще имат по-големи екрани. Също така можем да виждаме дисплеи, подобни на дизайна на iPhone X.

Air Time

Миналата година Apple направи преглед на wifi зарядно, наречено AirPower, но никога не го спомена отново. Плосък бял овал трябва да зарежда iPhone, Apple Watch и AirPods едновременно, без да ги включва. Но устройството все още не е на пазара. Apple най-накрая ще обяви кога този аксесоар ще се появи в магазините.

Airpods

Apple може също така да покаже нови безжични слушалки Airpods. Те винаги са били подигравани от някои заради външността и нефункционалността им, когато дебютираха преди 2 години, но са хит с потребителите. Подобренията при тях може да включва по-добър живот на батерията, функция за свободни ръце на Siri и, може би, да бъдат водоустойчиви.
Google иска да сложи край на URL

Няколко причини, заради които технологиите са важни днес


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!