София, ул. Алабин №58

Какво подсказва логото на Samsung в социалните медии?

Всички основни тех играчи проведоха събития през последните няколко месеца, но сезонът на хардуера все още не е завършил. Конгресът за разработчици на Samsung, който се провежда тази седмица в Сан Франциско, вероятно няма да бъде основен пункт за пускане на пазара на потребителска електроника, но компанията би трябвало да визуализира какво се очаква.
Samsung отдавна е бил фен на големи новини преди старта, като и този път няма да ни разочарова. В социалните медии се появи огънато лого, което подсказва за новият сгъваем дисплей. Докладът на „Блумбърг“, подкрепен по-късно от „The Wall Street Journal“, показва, че компанията вероятно ще представи прототип на телефон със сгъваем дисплей тази седмица.
Компанията казва, че все още обсъжда спецификата на хардуера в този късен етап, а продуктът може да бъде проследен само под формата на прототип на екрана.
Компанията няма да бъде първият, който да предлага на пазара технологията за сгъване на екрана. Тази чест вероятно ще бъде на мобилния телефон на Royole Corporation, който ще излезе преди края на годината. Въпреки че изглежда, това няма да остави най-доброто първо впечатление.Лого


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!