София, ул. Алабин №58

Няколко причини да изберете Swift за разработване на приложения в iOS

Swift е лидерът за изграждане на приложения за iOS и вероятно ще остане такъв още дълго.

Apple пусна Swift през октомври 2014 г. Оттогава се превърна в един от най-популярните езици за програмиране в света. Swift е класиран на 12-то място на индекса TIOBE и вече е заменен с оригиналния език за разработка на Apple, Objective-C!

Търсенето на разработчици се увеличава

Близо 1500 работни места бяха създадени около дизайна и разработката на приложения от старта на App Store през 2008 г.

Кариерата като разработчик на iOS се отплаща добре

Според Glassdoor, средната стартова заплата за един разработчик на iOS е 85 000$ на година!

Swift е лесен за учене

Apple я проектира с учебно съдържание. Apple е известен с красив дизайн, а езикът Swift не е изключение. Инженерите на Apple създадоха Swift, за да бъде достатъчно мощен за професионалните разработчици

Swift е с отворен код

Swift.org има солидна, приятелска общност с отворен код, която обича да отговаря на въпроси и да работи заедно, за да направи работата в Swift лесна и страхотна! 

Ученето Swift може да отвори невероятни врати за вас, като среща с Тим Кук

Кени Батиста посещава Лятната академия в Ню Йорк през 2016 г., където научава Swift. Кени създава Mubimoji, анимирана стикерна клавиатура. Инструкторите му видяха пътя потенциала му и Кени беше поканен да се запише в продуктовия колеж, който започна само няколко седмици по-късно. След 9 месеца Кени бе поканен като един от 60-те учени, за да присъства на световната конференция за разработчици (WWDC) на Apple!

Xcode!

Интегрираната среда за разработка на Apple (IDE) за Swift / iOS Development е от световна класа! Лесно е да се използва, приятелски настроени към нови разработчици и стабилно!

Server-side Swift 

IBM работи усилено, за да улесни написването на сървъри в Swift с новата им рамка, Kitura. С големи компании като IBM, които инвестират в Swift, можете да сте сигурни, че е тук ще успеете!

Вие сте готови да учите (или да овладеете) Swift! Сега какво?

Можете да се запишете на обучение по разработване на приложения за iOS със Swift в Международна компютърна академия IT STEP! Нашето 2,5 годишно обучение може да направи мечтите ви да се превърнат в реалност. За повече информация можете да се запишете за безплатна консултация.


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!