София, ул. Алабин №58

Онлайн редактор за документи – вижте колко полезен може да бъде

Ако някога сте се опитвали да проследявате промените, направени от различни хора в документ на Word, ще разберете потенциала на TitanPad (titanpad.com).

TitanPad е онлайн редактор на документи, който може да работи в текстов файл едновременно при няколко човека.

На страница на TitanPad промените се открояват в различни цветове – всеки човек, който прави промени, получава различен цвят за лесно идентифициране. Никой не трябва да се регистрира – просто влезте в уебсайта и създадайте Pad.

Ако искате, можете да импортирате текст от текстов файл, Word документ, RTF файл или HTML файл – или просто започнете да пишете от нулата. Всеки Pad ще има уникален URL адрес, който можете да споделите, за да поканите други. Всеки, който се присъединява, може да напише името си и автоматично ще получи цвят.

Другите интересни функции включват безкрайно undo (с помощта на клавишната комбинация Ctrl + Z или бутона от лентата с инструменти), и модул за време (който ви показва времето и датата на всяка версия) и режим на цял екран.

И накрая, след като документът е готов, той може да бъде изтеглен като Word файл, HTML файл, PDF, обикновен текст или отворен документ.

Няколко програми за подреждане на вашите файлове (Windows)

Остани, учи и се реализирай в България

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!