София, ул. Алабин №58

Остани, учи и се реализирай в България

Заслужава ли си да останем в България?

Разбира се, че си заслужава. Не са малко хората, които стягат куфарите и се прибират у дома, защото за тях родината е мястото, където човек може да се чувства сигурен, спокоен и у дома. Погрешно е схващането, че заминавайки в чужбина реализацията чака на тепсия. Това, което хората не знаят, е, че в другите страни професионалната реализация се случва бавно и трудно, освен това се изисква много, много труд, за да се докажеш.

 

Защо да уча в България?

Противно на всеобщото разбиране, образованието тук е на наистина високо ниво. България притежава едни от най-умните, реномирани и авторитетни учители/доктори/професори в целия свят. Как иначе бихме си обяснили високите научни постижения на наши сънародници, славещи България по целия свят?

Освен това, образователните технологии в България набират популярност. Модерното образование става все по-близко до българския учител и училището. Започваме да си служим с технологиите така, както го правят и едни от най-развитите страни в света.

Опитваме се да направим ученето приятно и полезно, като го устремяваме към изцяло практическото поле. Вече теорията отстъпва място на практиката, а тя неминуемо довежда до блестящи резултати.

 

Защо да работя в България?

Изборът да останеш в България може да е провокиран от много преки и косвени причини – семейство, приятели, природа, дори любимите гозби на баба или мама, но тук ще засегнем онези наболели причини, от които хората се страхуват и вследствие на това напускат страната.

България е малка страна, което, колкото и странно да изглежда, може да се превърне в най-големия шанс в живота ви. Тук е мястото, където средната  заплата не е висока, но има огромни „ниши“, където лесно могат да се развиват различни бизнес модели, които все още липсват в страната ни. Съществуват необятни хоризонти, свързани както с хранително-вкусовата промишленост, така и с IT. Нещо повече, множество международни компании видяха благодатна почва в България за развиване на бизнес, което води до нарастване на търсенето на квалифицирани кадри с обещаващи финансови възнаграждения.

 

Международна компютърна академия IT STEP дава невероятна възможност на всички, преминали двугодишния курс, да получат образователна квалификационна степен бакалавър. Как? Много е просто. След 2-годишното обучение в нашата Академия, всеки от вас има възможност да продължи образованието си за още 2 години в Нов Български университет, като по този начин ще придобие диплома за завършено висше образование.


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!