София, ул. Алабин №58

Прехвърляне на 5 GB за 5 секунди?

Страдате ли от недостиг на пространството в телефона си? Знаете ли, че в близко бъдеще вашият смартфон може да побира повече от един терабайт (1TB) вътрешна памет и да работи 10 пъти по-бързо от стандартната карта с памет?
Samsung обяви, че е започнало масово производство на 1TB флаш памет за телефони. и порчерта, че планира да увеличи производството през първата половина на тази година.
„Маниаците скоро ще могат да се насладят на капацитет за съхранение, сравним с премиум лаптоп, без да се налага да свързваме телефоните си с допълнителни карти с памет“, казват от Samsung.

Какво още?

Samsung заяви, че новата технология ще достигне до 1 000 мегабайта в секунда (MB / s) – което означава, че ще прехвърли 5 GB Full HD видеофайл за пет секунди, за разлика от почти една минута с конвенционалните microSD карти.
Звучи добре, но може ли това да стане преди края на годината? Samsung Rumor Mill вече предполага, че предстоящата Galaxy Note 10 може да включва 1TB памет, но на този етап няма конкретни данни за това.


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!