София, ул. Алабин №58

Сгъваемите дисплеи са вече тук, но все още са далеч от очакванията

Royal Corporation (или това, което се нарича „Quarter Pounder Corporation“ във Франция), изглежда като силен претендент да бъде първият на пазара със сгъваем дисплей. И ако демонстрациите са наистина верни, това няма да е добре. Както винаги, пропастта между официалното предоставяне и реалното изпълнение е доста голяма.

Очаква се FlexPai да се появи през декември на начална цена от ¥ 8,999 (около 1,300 долара). Очевидно е, че е на точно същата цена като футуристичния Red Hydrogen One, който, разбира се, не беше страхотен.
Както беше отбелязано от онези, които действително са имали досег с телефона, изпълнението изглежда грубо и вероятно е резултат от опити на компанията да бъде първа. Разбира се това, че е първа не е мигновена рецепта за успех.
Разбира се, от Samsung се очаква най-сетне да разкрие изпълнението за сгъваем телефон през следващите няколко седмици. Това вероятно няма да стане преди края на годината, обаче, тъй като компанията вероятно се занимава с различни аспекти на дизайна – може би нещо хубаво, да бъдем честни.
Надяваме се да не е подобен на FlexPai, при който всичко се разпада, ако го сгънете достатъчно.

Как премина събитието „Пробен урок и среща с алумни Компютърна графика и дизайн“
Как премина събитието „Пробен урок и среща с алумни Мрежови технологии и киберсигурност“


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!