София, ул. Алабин №58

Вижте кои са трите нови модела на Apple

В сряда Apple обяви новото ценообразуване на последния модел айфони. Компанията отново предоставя най-съвременната технология на iPhone X, но на по-ниска цена (поне Iphone XR), което би помогнало последният модел да достигне до повече потребители.
Apple обяви три нови модела iPhone: iPhone XR, iPhone XS и iPhone XS Max. И трите модела включват големи дисплеи без home бутон и FaceID за отключване на устройството. Ето как изглежда ценовата стратегия.

iPhone XR


Първоначалният iPhone XR, който започва от $ 749, вероятно ще бъде най-продаван. Той има много от ключовите характеристики, които се намират в линията от висок клас X, включително FaceID и високопроизводителния процесор, които трябва да направят определени задачи по-бързи и по-ефективни.
За щастие ще струва много по-малко от Iphone X от миналата година, благодарение на по-евтиния LCD дисплей, алуминиевото тяло и единичната камера. На онези, които бяха спрени от ценовия маркер от $ 1,000 за iPhone X миналата година, iPhone XR тази година ще изглежда като да си купят близалка. Това би могло да помогне за цялостното увеличаване на продажбите на единици.
В същото време iPhone XR е по-скъп от iPhone 8, който започна от $ 699.

iPhone XS


iPhone XS започва с една и съща цена от $ 999 като iPhone X от миналата година и моделът е функционално подобен. Но миналата година X беше върхът на линията, луксозният модел.
Тази година Apple продава iPhone XS Max с 6.5-инчов екран, който започва от $ 1,099 и достига до $ 1,449, ако изберете модела с 512GB памет. Това е най-скъпият iPhone, който някога е произвеждан.
Миналата година, ако искахте голям нов iPhone, Apple предлагаше iPhone 8 Plus, който започна от $ 799. Той нямаше най-новите функции на iPhone X, като екрана с висока разделителна способност или Face ID, но беше по-евтин.
Като странична бележка – нито един от новите телефони на Apple няма да включва адаптера, който ви е необходим, за да включите традиционен чифт слушалки в портa на телефонa – необходимост от момента, в който Apple елиминира жака за слушалки през 2016 г. Този адаптер ще струва на купувачите допълнителни $ 9. Или можете да закупите безжични слушалки, които Apple също продава.

Бюджетната линия


Apple елиминира опцията си за най-ниска цена – iPhone SE, която започваше от $ 349. Купувачите все още ще могат да получат старите модели айфон при огромни отстъпки в сравнение с дебютните си цени – iPhone 7 ще започне от $ 449 (дебютира през 2016 г. на $ 649), а iPhone 8 ще започне от $ 599 (спрямо предходната година цена от $ 699).
Но като цяло, цената на влизане в екосистемата на Apple е нараснала.

Няколко причини, заради които технологиите са важни днес

4 неща, които трябва да знаете, за да станете програмист


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!