София, ул. Алабин №58

Whatsapp дава достъп до данните на акаунта и за потребителите на iOS

WhatsApp е разработил нова функция за потребителите на iOS. С новата актуализация потребителите на WhatsApp в iOS вече могат да поискат отчет за информацията и настройките на профила си.

Актуализацията пусна версията на приложението на 2.18.60 и вече е налице в Apple App Store.

В случай, че искате да получите достъп до вашия отчет, просто трябва да отидете в менюто “Whatsapp Settings” и след това да поискате отчет за информацията и настройките на вашия акаунт. След като го поискате, той ще бъде налице за изтегляне за 3 дни и ще бъде достъпен за няколко седмици, в които да бъде на ваше разположение. Популярният месинджър разкри, че искането ще бъде отменено, ако потребителят се опита да извърши промени в профила си, като например промяна на телефонния номер или изтриване на профила в Whatsapp.

Заедно с това, WhatsApp въведе и друга функция. С нея WhatsApp ще информира потребителите, когато не е възможно да добавите бизнес към група. Тази актуализация се предлага на Android, както и на бета версия.

Миналата седмица WhatsApp представи някои нови функции и подобрения в групата на WhatsApp. В официалния блог компанията каза: “Групите са важна част от опита на WhatsApp, независимо дали това са членовете на семейството, които се свързват по целия свят, или приятелите от детството, с които поддържаме връзка през годините или пък родители, търсещи подкрепа. Днес споделяме подобрения, които сме направили за групите. “

В популярното приложение са въведени пет нови подобрения в групите, които включват групово описание, администраторски права, групово набиране, търсене на участници и т.н.

Как да пращате пари чрез Whatsapp

Whatsapp с нова функция – вижте коя е тя

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!