София, ул. Алабин №58

Whatsapp добави 6 нови групови функции

WhatsApp пусна много нови функции за потребителите на iPhone и Android. Тези нови функции дават повече контрол както на администраторите на групи, така и на потребителите. Докато администраторите им получават по-големи права за контрол, потребителите получават повече защита срещу спам, както и нов бутон, за да имат непрекъснат достъп до груповите съобщения. Ето и шестте нови функции:

Кратки описания на групи

С тази функция групите на WhatsApp ще имат по-подробни описания. Както се казва в блога на WhatsApp: “Краткото описание под името на групите ще ви позволява да зададете цел, насоки или теми за групата. Когато нов човек се присъедини към група, описанието ще се покаже в горната част на чата.”

Администраторите могат да ограничават членовете, които могат да променят темата на групата, иконата й и т.н.

С това Администраторите на WhatsApp получават повече правомощия. Администраторите на групи ще имат правомощия да наблюдават кой от членовете на групата може да промени темата, иконата и описанието на групата.

Нов бутон ‘@’, за да наваксате груповите съобщения

Групите WhatsApp получават нов бутон ‘@’. Това означава, че когато сте извън груповия чат, бързо ще получите известие за съобщенията, които споменават или отговарят на вас. Бутонът ще се показва в долния десен ъгъл на чата.

Търсене на участници в група

Сега потребителите на WhatsApp могат да намират някого в група, като търсят участниците на страницата за информация за групата.

Администраторите могат да премахнат администраторските разрешения

Администраторите вече могат да премахват администраторските разрешения на други участници в групата и създателите на групи вече не могат да бъдат премахнати от групата, която са започнали.

Потребителите вече не могат да се добавят многократно към групите, които са напуснали

WhatsApp въведе нова защита за потребителите. С тях потребителите не могат да бъдат отново добавени към чатове, които е напускал няколко пъти.

Как да проверите всичко, което Whatsapp знае за вас

Whatsapp, Facebook и поверителността


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!