София, ул. Алабин №58

Заменете iTunes от Apple с този от Windows Store

Навярно всички сте съгласни, че iTunes има ужасен дизайн. Ще се радваме, ако Apple някога модернизира приложението си, но лошото е, че iTunes е най-добрият вариант за синхронизиране на съдържание с нашите айфони и айпади.

Това, което трябва да направите, е да спрете да използвате iTunes и по-точно версията, която сте изтеглили от Apple. Трябва само да я замените с версията, която току-що стартира в магазина на Windows.

И ако се питате каква е разликата – не, Windows Store iTunes не изглежда по-различно от iTunes, което бихте изтеглили от Apple. И няма допълнителна функционалност.

Защо да използвате версията на iTunes за Windows Store?

Ако имате Windows 10 s версията на iTunes за Windows Store е единственият начин да използвате iTunes. За съжаление отне доста време, за да можете да синхронизирате музиката си с вашия iPhone в Windows.

За повечето потребители на Windows единствената убедителна причина да използвате iTunes като приложение в магазина на Windows, а не като самостоятелно изтегляне от Apple, е, че вече няма да мислите актуализациите. Ако това не ви притеснява по някакъв начин и не сте притежател на стар модел айфон/айпад/айпод (които работят само със стари версии на iTunes), тогава няма да имате проблем.

Някои не могат да понасят изскачащите прозорци. Досадно е да се налага да инсталирате ръчно iTunes всеки път, когато Apple има актуализация.

Как лесно да преминете към версията на iTunes за Windows Store

Ако използвате iTunes, който сте изтеглили от Apple дори не е необходимо да деинсталирате приложението и да премествате музикалната библиотека във временна папка или нещо друго.

Отворете приложението Microsoft Store и инсталирайте iTunes. Като част от инсталационния процес, всичко, което сте направили в изтегления от Apple iTunes, ще мигрира към версията, която сте взели от магазина на Windows. Не може да бъде по-лесно.

Windows Store iTunes изглежда, усеща се и функционира точно като версията, която иначе бихте изтеглили директно от Apple.

Още е рано да се каже дали няма да има закъснения между актуализациите на iTunes, пуснати чрез инструмента за актуализация на софтуера на Apple, и актуализациите на iTunes за версията на приложението за Windows Store. Но се смята, че и двете версии ще получават актуализации приблизително по едно и също време.

Какво да очакваме от iOS 11.4

Как да прехвърляте песни от вашия компютър на iPod nano


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!