София, ул. Алабин №58

Защо да изберем разработване на приложения за Android (част 2)

Продължаваме с още няколко причини да изберете разработката на приложения за Android.

ЛЕСНО НАУЧАВАНЕ

Android е с отворен код, което улеснява неимоверно практиката. Въпреки че изисква основно разбиране за Java & Oops концепцията, разработката на приложения за Android има сравнително проста крива на обучение в сравнение с много други програми за кодиране. Продължителността на курса за разработване на приложения за Android е между 60-80 часа.

Google е една от най-големите технологични компании в света днес и е водещ иноватор в уеб/мобилното пространство. С подкрепата на такъв технологичен гигант, кариерата в разработката на приложения за Android изглежда много по-сигурна от много други.

НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАБОТА

Android OS се разраства феноменално в мобилния домейн и в близко бъдеще разработката на приложения за Android може да се превърне в най-търсената операционна система. Платформата за приложения за Android обещава огромен потенциал за работа не само в областта на IT, но и в хардуерните решения.

РАЗВИТИЕ НА РАБОТАТА

Пазарът за работни места за разработване на приложения за Android набира огромна скорост, но винаги има недостиг на кадри в областта на Android. В близко бъдеще големите компании ще лансират линия, търсейки добри професионалисти за развитие на Android. Така че, ако някой навлезе днес в областта на разработката на приложения за Android, те определено ще имат предимството „ранна птица“, при която много доходоносни предложения ще дойдат по пътя.

МОДЕЛ ЗА ФРИЙЛЕНС РАБОТА

През свободното си време или може би през уикендите, разработчиците на Android могат да създават свои собствени приложения и да ги качват в Google Play store. Дори ако малък процент от потребителите на Android изтеглят приложението ви, приходите, които ще придобиете, могат да бъдат много големи. Има два начина да печелите чрез приложения – модел за изтегляне на приложението или модел за рекламни приходи. С толкова много устройства, които използват Android днес, шансовете да спечелите значителни приходи чрез приложенията си (при условие че са добри и уникални) са много високи.

Така че, за тези, които планират да направят кариера в тази нова област, записването в добро учебно заведение е много важно, тъй като ще им помогне да придобият необходимите умения.

Междунанродна компютърна академия IT STEP е мястото, където можете да се доверите на професионализма на нашите преподаватели. В рамките на 2,5 години имате възможността да придобиете цялостно и завършено обучение в областта на разработването на софтуер. Запишете се за безплатна консултация, за да научите повече.


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!