Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Ние използваме бисквитки (“cookies”), за да подобрим потребителското изживяване и да Ви показваме съдържание, което би могло да Ви заинтересува. Използвайки този сайт Вие се съгласявате с правилата за използване на itstep.bg. Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

Как да изтриете хронологията на търсенията си в Google

Google улеснява потребителите с триенето на историята на търсенията си.
Преди това потребителите трябваше да посетят целевата страница на профила си в Google, за да видят и изтрият предходни търсения, но сега е възможно да се направи от самото търсене.
Докосването на трите реда отляво ще ви покаже падащо меню, което гласи "Your data in search".Оттам Google показва скорошни заявки и предлага опции за изтриване.

Тази нова функция се стартира за desкtop и мобилните версии в приложението Google за iOS и Android преди няколко седмици. 
Актуализацията на Google следва няколко скандала за неприкосновеността на личните данни.
През август The Associated Press разкри, че Google все още съхранява данни за местоположението, обозначени с време, дори когато потребител е спрял своята "Location history".В края на септември компанията се отказа от промените в браузъра си в Google Chrome, които автоматично ще впишат потребител, ако искат да използват друга услуга на Google, като Gmail.

Наскоро Google откри софтуерна грешка, която даде на разработчиците достъп до личните данни за потребителските профили на Google+. Впоследствие тя затвори временно социалната мрежа.

Децата и технологиите – една различна гледна точка

Смарт очила с невиждани досега функции

Искаш ли да ти се обадим?

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност и правна информация