Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Бизнесландия – бизнес обучение за деца между 11 и 15 години

2 юли
11:00
200 лв.
бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2018/07/02

Искате ли вашето дете да прекара едно пълноценно лято, придобивайки бизнес умения? Международна компютърна академия IT STEP стартира едноседмично обучение, наречено Бизнесландия, обвързващо тясно две изключително актуални за днешния ден теми – децата и бизнеса (предприемачеството).

В обучението деца на възраст между 11 г. и 15 г. ще имат възможността да се докоснат до тънкостите при ръководенето на различни по вид работни процеси и проекти.

Много родители насърчават децата си по отношение на „твърди“ умения като писане и точни науки като математика и физика, но в 21 век те не са достатъчни за една блестяща професионална реализация.

Макар че солидната основа от знания в класическата литература или висшата математиката със сигурност няма да навредят на младите хора, гласовете на лидерите описват най-добре разликата между знания и умения.

Придобиването на soft skills (меки умения) е процес, реализиращ се в рамките на целия ни живот и с ранния му старт ще помогнете на детето да се подготви не само за университета, но и за работното място.

Предоставяйки на детето си необходимите меки умения, то ще може да се развива, като непрекъснато се адаптира към променящите се обстоятелства. Освен това то също ще бъде по-склонен да се учи от своя опит.

В нашата програма особено значение ще се отдава на меките умения и най-вече на следните дисциплини:

  • Въведение в създаването на собствен бизнес;
  • Първи стъпки в канва бизнес-модела;
  • Основи на маркетинга;
  • Умения за разпределяне на ресурси като хора, време и пари;
  • Къстъмър флоу;
  • Как се продава бизнес идея;
  • Брандинг;
  • Инвестиране в бизнес;
  • Изчисляване на приходи;
  • Създаване на промоционални събития.

Нашите преподаватели са млади и амбициозни личности, които имат за цел да предават свежи знания в унисон с времето и нуждите на децата.

Нещо повече, те притежават универсални ценности, като индивидуален подход, усет за преподаване и тактика за мотивиране на децата.

Групите ще наброяват между 11 и 13 деца, като в цената е включен и обяд. Редовната цена на обучението е 250 лв., като при заплащане на обучението месец преди началото ще можете да се възползвате от отстъпка от -20%.

Стартът на групите е на 2 юли 2018 г. и e с продължителност 5 дни.

Занятията се провеждат от 11:00 до 17:30 ч..

От Международна компютърна академия IT STEP гарантираме, че Вашето дете ще излезе оттук по-уверено, по-мотивирано и действено от всякога.

За регистрация, кликнете ТУК.


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!