Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Как на 20 започнах работа като програмист в Amazon

16 януари
19:00
Входът е
свободен
бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2018/01/16 19:00:00
На всички е известно, че професията програмист е една от най-търсените и високоплатени на пазара на труда. Ако и Вие искате да смените работата си и да започнете кариера в програмирането, вероятно сте си задавали въпросите “Как да стана програмист” и “От къде да започна?”. На подобни въпроси най-добре биха могли да Ви отговорят професионалистите в сферата!
 
За целта решихме да поканим един от най-прогресиращите български таланти в разработката на софтуер – Виктор Даков, който да разкаже за пътят като софтуерен инженер в Amazon, една от най-големите технологични компании в света.
 
Той ще Ви сподели за опита си и ще Ви разкрие стъпките, които трябва да предприемете, за да се развиете в областта на програмирането, дори да нямате никакви познания за момента.
 
След като чуете ценните му съвети за старта в кариерата програмист, нашите консултанти ще бъдат на Ваше разположение, за да отговорят на всичките Ви въпроси във връзка с обучението по Разработка на софтуер.
 
Събитието ще се проведе на 16-ти януари от 19:00 в Международна Компютърна Академия IT STEP на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 7, зала 7.1.
 
Участието е безплатно, но поради ограничения брой места е нужна регистрация. Можете да се регистрирате чрез формата по-долу.
 
Очакваме Ви!

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*

18 години Компютърна академия IT STEP

logoit
0
Страни по света
0
Студенти
0
Завършили
Международно признати сертификати
Преподаватели с реален практически опит
Малки групи и оборудвани зали


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!