Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Събитие: Какво е да си дизайнер в компания като Coca-Cola

Някога помисляли ли сте си какво би било усещането да работите за компания от световна величина и трудът Ви да стане достояние за стотици хиляди чифтове очи?

Ако сте си го помисляли, то вероятно e защото не сте се осмелили да помечтаете за това.

Ако искате все пак да се изправите очи в очи с предизвикателството и да превърнете мечтата в настояща цел, тогава със сигурност ще ви е нужно да разберете какво е да работиш за марка като Coca-Cola – какви са предизвикателствата пред графичния дизайнер на една от най-големите компании в световен мащаб и как да си извоювате място там.

Международна компютърна академия IT STEP покани графичния дизайнер на Coca-Cola Валентина Нанчева, за да ви разкаже малко повече за себе си, за работата си и какво е да работиш за световния лидер в производството на безалкохолни напитки.

За Валентина Нанчева:

 

Валентина има повече от 6годишен опит в областта на дигиталния маркетинг, реклама, уеб дизайн, печат и предпечат. Работила е по проекти на Zapomedia, Zdravei.org, Била и GEM България.

Понастоящем е графичен дизайнер в Кока-Кола Хеленик България и част от менторите по обучителната програма на компанията #YouthEmpowered. От 2018 г. програмата стартира и първата безплатна онлайн платформа за обучение и кариерно ориентиране: www.youthempowered.bg, в която можете да се учите от опита на множество специалисти в различни области.

Събитието ще се проведе на 25 септември от 19 часа в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на бул. Александър Стамболийски 55.

Събитието е напълно безплатно, но е нужно да се регистрирате:

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!