Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

5 причини да стана програмист

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

В последните години програмистите са сред най-търсените специалисти както в България, така и по целия свят. Освен това средната заплата в сектора е изключително висока. Това е причина много хора да желаят да се реализират или преквалифицират в сферата.

И Вие сте един от тях и се чудите дали да направите крачката към кариера на програмист? Често си задавате въпросите: “Мога ли да се науча да програмирам”, “За мен ли е?” и “От къде да започна?”?

Каним Ви на безплатната презентация “5 причини да стана програмист?”, която ще се проведе на 1-ви август (четвъртък) от 19:00ч. в Международна компютърна академия IT STEP (ул. Алабин 58). На събитието ще научите повече за професията на програмистите и за кого е подходяща тя. Също така ще разберете повече за възможностите за развитие в сферата, както и за алтернативите да стартирате обучението си по разработване на софтуер.

Лектор на събитието ще бъде Иван Зерков, административен директор на Международна компютърна академия IT STEP в България. 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност