Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

5 стъпки, за да станеш програмист от нулата

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Програмирането може да е твоят билет за бъдещ успех! Не е лесно и не е бързо, но не е само избрани! Ако някога си се чудил дали е за теб, имаш възможност да си отговориш! Стани част от нашето безплатно събитие и разбери кои са 5-те стъпки, за да станеш програмист... от нулата!

 

?Кога?

28-ти февруари от 19:00 часа

 

?Къде?

Можеш да се включиш в събитието онлайн - ще получиш линк за достъп към срещата в Microsoft Teams, след регистрация от формата по-долу! Ако пък решиш да дойдеш на място, очакваме те на бул. "Черни връх" 51, ет. 2. 

 

✅Какво представлява събитието?

Това събитие ще включва отворена дискусия и презентация, подготвена от специалист по програмиране с дългогодишен опит в сферата. По време на дискусията ще ти разкажем откъде трябва да започнеш и къде трябва да стигнеш, за да станеш реализиран програмист. Ще можеш свободно да задаваш своите въпроси и ще получиш отговори от гледна точка на дългогодишния опит в сферата и натрупаните знания и опит. 

 

Моля, потвърди своето участие с регистрация от линка по-долу. Не забравяй да кажеш на нашите търговски представители каква форма на присъствие на събитието си избрал!

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност