Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

5 стъпки, за да станеш програмист от нулата

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Програмирането може да е твоят билет за бъдещ успех! Не е лесно и не е бързо, но не е само избрани! Ако някога си се чудил дали е за теб, имаш възможност да си отговориш! Ела на нашето безплатно събитие и разбери кои са 5-те стъпки, за да станеш програмист... от нулата!

 

?Кога?

14-ти април от 19:00 часа

 

?Къде?

Очакваме те на бул. "Черни връх" 51, ет. 2,  за Компютърна академия IT STEP. (Входът е от задната страна на сградата, откъм ул. „Борис Николов – Моката“).

 

✅Какво представлява събитието?

Това събитие ще включва отворена дискусия и презентация от изпълнителния директор на IT Step София – Иван Зерков. По време на дискусията той ще ти разкаже откъде трябва да започнеш и къде трябва да стигнеш, за да станеш реализиран програмист. Ще можеш свободно да задаваш своите въпроси и ще получиш отговори от гледна точка на дългогодишния опит в сферата и натрупаните знания и опит. 

 

Моля, потвърди своето участие с регистрация от линка по-долу:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност