Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Как да ползваме безплатно HERE Maps за създаването на приложения

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Location-based apps

Данните за локация направиха възможни едни от най-бързо растящите компании в света. Lyft наскоро се листнаха на борсата, a сега и Uber започнаха да се готвят за IPO. 

Но карите, върху които се използват данните за локация са истинския ключ към успеха.

 

Google Maps са безспорният лидер що се отнася до карти за крайния потребител. Но когато говорим за индустриални клиенти, като автомобилостроители, които трябва да следят supply chain-a си или фармацевтични компании, които следят доставките си на лекарства, лидерът е HERE Technologies. 

И докато Google, като технологична компания, набляга на снимки на улиците и листване на местни бизнеси, в HERE работят основно хора с географско образование, които гарантират актуалността и точността на картите. 

HERE XYZ

Here Technologies XYZ platformНаскоро компанията лансира платформата XYZ. Чрез нея можете да създадете специализирани, location-aware live апове, без да се налага да пишете код. В последните години HERE подобрява възможнстите да използвате карите им, за да създавате собствени приложения. 

 

За събитието 

Alexander PetrovАлександър Тодоров, регионален мениджър за HERE Technologies, ще обясни повече за възможностите за безплатно ползване на HERE Maps за създаването на приложения. 

Събитието ще се проведе на 24 април от 19:00 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58. 

За да вземете максимума от събитието ви насърчаваме да си направите регистрация в https://developer.here.com/events/community-eeu и разгледате преди това. 

 

Трябва да се регистрирате във формата по-долу. Не пропускайте възможността за един час можете да получите поглед отвътре и да има кой да ви отговори на въпросите.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност