Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

„Как да станеш програмист?“ с Андрей Николов

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

„Как да станеш програмист?“ най-вероятно ти се върти в главата като въпрос, защото…

С нарастването на значимостта на дадена тема, нараства и вниманието на хората към нея. Така се случи с темата за професиите в IT.

Вероятно на мнозина от вас е минавала мисълта да станете част от бранша, работейки от разстояние и припечелвайки добри пари. Но естествено са се появявали и много въпроси.

По тази причина Академията организира събитие за тези от вас, които искат да разберат „Как да станеш програмист“?

„Изненади“:

Да станеш програмист НЕ е лесно и НЕ е бързо.
Да станеш начално ниво програмист, може да ти отнеме между 6-36 месеца, в зависимост от интензивността на програмата и броя проекти, по които си работил.
Да станеш програмист в голяма компания изисква не само да можеш да пишеш код, но и да разбираш как се създава софтуер в екип.
Водещ на събитието ще бъде изпълнителният директор на IT Step София – Андрей Николов. Специалист с международен опит в търсенето и обучението на IT специалисти.

Елате и получете отговор на въпросите си. Такива могат да бъдат:

Какви са предимствата и недостатъците на онлайн обученията?
Какви са предимствата и недостатъците на присъствените обучения?
Какъв е кариерният път на един програмист? и т.н.
Събитието ще се проведе на 24ти март от 16:00 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.

За да заявите участие е нужно да се регистрирате на сайта.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност