Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Обучителен курс по Adobe InDesign

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Този курс може вече да не е част от програмата на IT STEP. Посетете страницата https://itstep.bg/education-adults, за да се запознаете с актуалните ни обучения.

Повече за курса

Adobe InDesign e софтуерен продукт, който се използва за създаване на публикации: плакати, брошури, флаери, списания, вестници и дори цели книги. Използвайки програмата ще може да създавате графичен дизайн, лейаут и типография на печатни и дигитални издания. Програмата дава възможност за ефективна работа с текст, използване на шрифтове, импорт на растерни и векторни изображения и създаване на продукти с модерен графичен дизайн и разнообразно приложение.

 

В курса ще бъдат включени и допълнителни знания и умения свързани с типография и издателска дейност.

За кого е подходящ курса

Курсът е предназначен както за абсолютно начинаещи, така и за тези, които имат начални познания и желаят да ги доразвият към едно професионално ниво.

Продължителност на обучението

Общата продължителност на обучението е 54 учебни часа. Обучението ще се проведе в малки групи, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения.

 

Курсът ще се провежда всяка събота, с продължителност на един блок - 4 часа и половина. Завършилите ще имат възможност да получат сертификат от нашата академия!

 

 

 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност