Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Възможности на AI

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

 

Научи повече за вселената, която разкрива изкуственият интелект! 

 

🕖 Кога?

19-ти май от 19:00 часа

 

📍 Къде?

Очакваме те на бул. "Черни връх" 51, ет. 2,  за Компютърна академия IT STEP. (Входът е от задната страна на сградата, откъм ул. „Борис Николов – Моката“).

 

✅ Какво представлява събитието?

Това събитие ще протече под формата на отворена дискусия. Ще си поговорим за това какво представлява изкуственият интелект, как се интегрира в различни работни процеси и как се очаква да се развива напред във времето. Ще разгледаме неговото приложение при обработка на бази от данни, как може да служи като основен инструмент за стратегическо планиране и ще разгледаме примери от различни сфери на дейност, в които е силно навлязъл. 

Ще можеш свободно да задаваш своите въпроси.

 

Моля, потвърди своето участие с регистрация от линка по-долу:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност