Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Като дизайнер: Рисуване с графичен таблет

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Вълнуваш се от света на дизайна, а не знаеш откъде да започнеш? Спокойно! 
 
Ние от Компютърна академия IT STEP ти предлагаме да вдъхнеш живот на своето въображение и да се включиш в нашия БЕЗПЛАТЕН урок по рисуване с графичен таблет.
 
? Кога?
24 септември от 19:00 часа
 
? Къде? 
Очакваме те на бул. "Черни връх" 51 *входът е от задната старана на сградата*
 
✅ Какво представлява урокът?
В рамките на 80 минути, заедно ще преминем през основните понятия на дигиталното рисуване и ще видим с какво превъзхожда физическото. Ще използваме слоеве, четки и фигури, за да разберем отблизо спецификите на работата на графичния дизайнер.
 
Събитието е подхоящо за лица от 16 до 55 години.
 
❗ Важно:
Бихме желали да ви уведомим, че събитието е съобразено с мерките за регулиране на разпространението на COVID-19 и за тази цел, местата са ограничени. 
 
Моля потвърдете вашето участие с регистрация от линка по-долу:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност