Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Обучение по Autodesk Maya

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Този курс може вече да не е част от програмата на IT STEP. Посетете страницата https://itstep.bg/education-adults, за да се запознаете с актуалните ни обучения.

Повече за курса:

Кърсът се фокусира върху работата със софтуера Autodesk Maya, който е основа в създаването на 3D визуални ефекти, анимации и видео игри. Има широко приложение и в кино индустрията, като едни от най-известните филми с графики и визуални ефекти направени с Maya са "Аватар", "Матрицата", "Спайдърмен", включително и "Игра на тронове" и др.

Обучението е въвеждащо и изцяло практически насочено, докато навлизате в материята ще се учите как да моделирате различни форми и да създавате визуални ефекти.

За кого е подходящ?

Обучението е предназначено както за абсолютно начинаещи, така и за тези, които имат начални познания и желаят да ги доразвият към едно професионално ниво.

Продължителност на обучението

Общата продължителност на обучението е 72 учебни часа. Обучението ще се проведе в малки групи, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения.Курсът ще се провежда всеки вторник (от 19:00 до 22:00 часа) и четвъртък (от 19:00 до 20:30 часа).

 

Студентите в този поток ще се обучават от 10-ти май до 25-ти август. Завършилите ще имат възможност да получат сертификат от нашата академия!

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност