Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Business development on the global market

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Всички мечтаем за международни клиенти и партньори, особено когато става въпрос за развитие на собствения ни бизнес или компанията, в която работим, но много малко от нас успяват да го постигнат.

 

Повече бизнес собственици и мениджъри бизнес развитие мечтаят за подобни резултати, но често се отказват поради трудността да намерят международни клиенти и партньори и отказите, които срещат по време на комуникацията с тях.

 

Нека си го признаем, въпреки, че българският пазар е изпълнен с редица възможности e малък. Точно поради тази причина всяка, компания, която иска да расте се нужда от международни клиенти и партньорства, които да осигурят, както финансовия растеж на , така и вътрешния растеж със своето know how.

 

Целта на нашето събитие е да ви запознае с основите на развитието на всеки един бизнес на различните международни пазари.

 

Събитието е насочено към предприемачи, собственици на малки, средни и големи бизнеси, мениджъри, както и консултанти, които искат да разберат как да намират правилните партньори и клиенти в различни краища на света.

 

По време на събитието ще научите:

 

Кои са основите на развитието на един бизнес на международния пазар?

Кои са основните канали, чрез които можете да намирате партньори?

Кои са основните инструменти, които биха ви били необходими?

Как да създадете група от взаимнодопълващи се партньори, с които да си помагате?

Наш гост лектор ще бъде Веселин Георгиев.

 

Благодарение на дългогодишния си опит в сферата на продажбите в момента Веселин консултира редица български и международни компании относно тяхното позициониране, бизнес развитие и намирането на нови партньори и клиенти в целия свят.

 

Сред неговите клиенти са компании като TransData International. Американска BPO компания с офиси в Ню Джърси, Пакистан, Естония и над 1100 служителя по целият свят.

 

Очакваме ви на 27ми февруари в 19:00 часа в сгредата на IT Step.

 

 

 

Събитието е безплатно, но регистрацията е задължителна

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност