Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Уъркшоп за предприемачи: Как да промотираш бизнеса си в TikTok без бюджет

Можеш ли да си представиш да рекламираш бизнеса си без бюджет? А да получиш необходимата бранд осведоменост и да увеличиш продажбите си без да инвестираш средства? В днешно време това е възможно само с платоформата TikTok!

 

 

TikТok е социална мрежа, позволяваща създаването на кратки клипове. Платформата е водеща в момента в Китай, като набира огромна популярност по целия свят и е изключително известна сред тийнейджърите. В държави като Украйна, Китай и Турция като тренд вече навлизат и спонсорираните постове в мрежата, но в България все още бизнесът ти може да набере полулярност без каквито и да било вложени средства.

 

Ако искаш да разбереш как да създаваш завладяващо съдържание, чрез което да промотираш бранда си в TikTok, заповядай на нашия уъркшоп! Събитието ще се проведе на 4 септември (петък) от 14:00 до 18:00 часа. Лекцията ще се проведе на английски език със симултанен превод на български.

 

Уъркшопът ще бъде изключително практически насочен, като при регистрация всеки записал се може да разкаже за бизнеса си, за да работим заедно по реални казуси, които да подпомогнат развитието на бранда ти. Отделно, професионален видео екип също ще работи с теб през цялото събитие.

 

Програмата на обучението включва:

- Как да адаптираме бизнес съдържание за TikTok?

- Корпоративно съдържание

- Стратегия за създаване на бранд осведоменост

- Работа с мнения и коментари

- Как да комуникираме с фенове и хейтъри?

- Промоции в TikTok

 

Цена: 88 лв. без ДДС

Местата за уъркшопа са вече запълнени. Следете в сайта ни за предстоящите издания.