Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Онлайн курс: Adobe InDesign

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Искаш да се реализираш като графичен дизайнер? С помощта на Adobe InDesign можеш да проектираш и подготвяш печатни продукти и електронни документи и да си намериш сигурна работа.

 

Включи се в нашия курс и научи всичко необходимо за работата с текстове и стилове, както и за подготовката на печатни материали.

 

Обучението ще стартира на 8 февруари (понеделник) и ще продлъжи до 15 март (понеделник). Лекциите ще се провеждат всеки понеделник от 8:00 до 11:00 ч. и през една седмица в сряда от 9:30 до 11:00 ч.

 

Програмата включва:

- запознаване със софтуера Adobe InDesign

- работа с текстове и стилове

- запознаване с типографията

- предпечатна подготовка

- проектиране на печатни материали

 

Необходими са предварителни познания по Photoshop (layers, Pen tool, работа с цветови режими, селекции и маски), както и по Illustrator (layers; Pen tool, Select tool, Direct select tool, pathfinder, stroke, full, работа с цветови режими).

 

Цена: 300 лв.

 

Обучението ще се провежда онлайн.

 

Запиши се още сега!

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност