Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Курс: Програмиране на PHP

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Този курс може вече да не е част от програмата на IT STEP. Посетете страницата https://itstep.bg/education-adults, за да се запознаете с актуалните ни обучения.

Уменията за програмиране на РНР са задължителни за работата с информация от база данни и динамично уеб съдържание. Те дават възможност за добрo възнаграждение и интересна професия, а самите РНР програмисти са високо ценени в IT индустрията.

Курсът е предназначен за всеки, който има желание да развива уменията си за разработване на цялостно динамично уеб приложение на високо ниво. Необходимо е базово ниво на познания в областта на програмирането.

Нашият високо квалифициран преподавател Делян Керемедчиев ще ви помогне да усвоите необходимите знания и да ги приложите на практика.
 

Програмата включва:

  • Тип и обхват на променливите в PHP. Езикови конструкции. Прехвърляне между типове данни.
  • Условни и безусловни оператори. Цикли.
  • Потребителски функции, обекти, методи и свойства.
  • Работа с форми и потребителски данни GET и POST. Работа с бисквитки (cookies). Записване и манипулация на данни при потребителя.
  • Сесии и запазване не състоянието.
  • Работа с локални файлове. Работа с потребителски файлове. Качване и обработка на файлове през POST.
  • Обработка на графични файлове с GD. EXIF данни. Обработка на графични файлове с ImageMagick.

 
График:

Програмата ще продължи от 9 април до 16 юли 2020 г.  Занятия ще се провеждат в четвъртък от 19:00 до 22:00 ч.
 

Продължителност на обучението:

3 месеца
 

Цена:

300 лв.
 

Методолгия:

Курсът ще стартира онлайн, предвид извънредната ситуация в страната, като след нейния край ще премине в присъствен. Ще остане и възможността за дистанционно обучение.


 Запишете се чрез регистрационната ни форма или ни се обадете на 02/ 494 22 50.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност