Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Нарисувай геройче на Illustrator- Ден на отворените врати

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Вие сте родител на дете от 9 до 14 години? Искате то да се занимава с нещо интересно и забавно, което би помогнало за бъдещето му? 
Заповядайте на "Дни на отворените врати" на Малка компютърна академия в град Бургас на 4 и 5 октомври този уикенд. Събитието ще се проведе в Бизнес Инкубатор в гр. Бургас на ул. Княз Александър Батенберг 28.

 

Програма:

4-ти октомври - от 17:00 ч.- Нарисувайте своя герой за игра с Illustrator (Работилница за деца 9- 14 г.)

 

С героите се срещаме често. Понякога са принтирани на раниците ни за училище. Понякога украсяват несесера ни. Друг път са върху корицата на тетрадките ни. Вярваш или не, тези герои могат да оживеят. 

 

5-ти октомври - от 11:00 ч.-  Презентация: Запознайте се с IT Step
5-ти октомври - от 13:00 ч.-  Презентация: Запознайте се с IT Step

 

Запознайте се с организаторите, задайте въпросите си, прегледайте програмата. В края на събитието ще имате възможност и да запишете детето си за обучението. Местата са ограничени.

 

Събитието е безплатно, но местата са ограничени, затова заявете участие от регистрационната форма по- долу. След регистрация, ще получите обаждане от наш консултант за потвърждение.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност