Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Бърз бакалавър. Как?

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Искаш ли да бъдеш част от младежите, които още на ранна възраст напредват в кариерата си? Запиши се при нас и бъди с една крачка пред връстниците си!


Със съвместната програма на Компютърна Академия IT Step и Нов Български Университет учениците имат възможност да започнат обучението си в направления „Разработване на софтуер“ или „Компютърна графика и дизайн“ и да получат диплома за висше образование по-бързо от останалите. Как е възможно това - ще разбереш на 3-ти септември. 


На събитието ще получиш повече информация за общата ни програма с НБУ, както и подробности за учебната програма на IT Step. Вярваме, че ако си млад, амбициозен човек, мястото ти е при нас!

Събитието е безплатно, но е нужна регистрация:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност