Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Как eSports развива децата

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

А ти какво спортуваш? Често задаван въпрос, особено сред децата. А знаете ли, че освен обичайните спортове съществуват и електронни такива?

 

Елате, за да се потопите в света на игрите и разберете повече за това Как eSports развиват уменията на децата по интерактивен и интересен за тях начин.

 

Лектор на събитието ще бъде Георги Желев. Той е част от team Vrkolak, които имат за цел да подкрепят младите таланти в личностното и интелектуалното им развитие чрез еSports. Основната цел на екипа е разпознаване и развиване на качествата и уменията на игровият участник.

 

Събитието е подходящо както за деца на възраст между 9 и 14 години, така и за техните родители, които се интересуват от света на еSports.

 

Започваме на 2 ноември от 18:00 часа в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.

Sofia Game Night се организира от Гьоте-институт България и Game Dev Summit, с генералното партньорство на The Stars Group.

Запазете своето място от линка по- долу.

Очакваме Ви!

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност